Stěhujeme se do nového!

22.07.2017 12:15

Pokud to platí doslova a Váš nový byt či kancelář je v novostavbě, nebo se stěhujete do právě dokončeného vlastního domu, vstupujete vlastně na nepopsaný list a energii obydlí si ovlivníte převážně samy. Jedině, že by se se stavbou spojovali nějaké negativní události, je možné provést některý z očistných postupů, o kterých budu psát později. Když se ale stěhujete do prostor, ve kterých už někdo bydlel, či pracoval, je vhodné očistit místnosti od energií, které tady předchozí obyvatelé zanechali. Očistu je nejlepší dělat v prázdném bytě, ještě předtím, než nastěhujete nábytek.

Je mnoho způsobů jak prostor očistit. Pokud Vám nic neříkají různé ezoterické rituály, můžete postupovat čistě prakticky a pro začátek celý prostor vyklidit a vyčistit. Pro vytírání a mytí je vhodné kromě běžných čistících prostředků, použít vodu s přídavkem octa, nebo citrónové šťávy. Kyselou chuť Číňané přiřazují k prvku dřeva, které symbolizuje zrození, nový začátek a růst.

Feng Shui dále doporučuje vyměnit, nebo alespoň přeleštit kliku a vyměnit nebo přebrousit práh u hlavních vchodových dveří. Důležité je také označení dveří Vaší jmenovkou a další úprava vstupního prostoru tak jak jsem o tom psala v článku o vstupních dveřích.

Pokud máte chuť trochu víc pracovat s energií místa, můžete provést jednoduchý očistný rituál. Jak nato se dozvíte v některém z mých dalších článků.

Zpět

Kontakt


© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode