Vstupní dveře

12.09.2018 10:24

Zásadním místem pro dobré Feng Shui obytného prostoru jsou jeho vstupní dveře. Tady se rozhoduje o tom, co a v jakém množství do vašeho domova vstoupí a co zůstane venku. Vstupní dveře by měli být čisté a v dobrém stavu, aby přitahovali pozitivní energii. Pohlídejte si ať nikde nedřou, nevrzají a dají se pohodlně úplně otevřít. Samozřejmě má být všude kolem nich uklizeno a krásno :-). Postarejte se taky o dobré osvětlení. Jak přede dveřmi, tak v prostoru za nimi. Tmavá chodba nebo předsíňka rozhodně ke vstupu neláká. 

Nebojte se dveře ozdobit, postavit k nim po stranách květináče s kytkami, nebo nějakou sošku. Důležité je jen to, aby dekorace nijak nepřekážely.

Dál můžete pracovat s barvou  a materiálem dveří i doplňků. Pokud máte udělaný rozbor Feng shui svého domu, vypline z něho, co je nejlepší použít. Pokud zatím rozbor nemáte, můžete vstupní dveře upravovat podle metody letící hvězdy. Podle této metody se do prostoru vstupních dveří každý rok dostane jiná energie. Někdy je ta energie fajn a je dobré ji podpořit, jindy za moc nestojí a radši ji vyčerpáme, nebo uklidníme.

Photo by Georgia de Lotz on Unsplash

Zpět

Kontakt


© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode